štvrtok 3. apríla 2008

príbeh


Hlavním hrdinou tohoto příběhu je sirotek Naruto. Ve své vesnici není moc oblíbený a tak se na sebe snaží různě upoutat pozornost. Až ve svých 12- ti letech zjistí, že když byl malý, byl do jeho těla zapečetěný démon Kyuubi, který ve vesnici řádil a vyžádal si mnoho lidských životů. Právě proto se ho lidé straní- vidí v něm jen schránku na démona.
Narutovi se podařilo dokončit akademii ( po několika pokusech ) a stal se geninem ( nejnižší stupeň ninji ). Jako ostatní genini bude i on rozdělen do jedné z tříčlenných skupin. Naruto se dostane do 7. skupiny společně se Sakurou ( do které je už hezky dlouho zamilovaný ) a se Saskem ( do kterého je zase zblázněná Sakura ). Jejich učitelem se stane flegmatický Kakashi.
Naruto nastoupil na náročnou cestu ninjů. Během cesty pozná skutečné přátelství a stane se z něj mocný bojovník.
Příběh je plný vtipu.
Je v něm ale i hodně dojímavých příběhů
Příběh Saskeho, který přežil vyvraždění vlastní rodiny ( pro zajímavost- celý klan vyvraždil jeho starší bratr ).
nebo osud Gaary ( kluka s podobným příběhem jako má Naruto, v jehož těle je také démon ), kterého všichni vidí jako hrozbu a který si vybudoval smysl života v zabíjení.
- Asi se vám to moc nezdá, ale je to vážně úžasný. Musíte se do toho začíst ( Naruto je nejen anime, ale hlavně manga ).

Žiadne komentáre: